11/9/20

Farà saltar pels aires tanta mentida, tanta humiliació, tanta perversitat

© L’ESPERIT HA FRUCTIFICAT

Ha nascut l’esperit de reconquesta. Havia de ser així.
Tanta energia bloquejada de les bones ànimes ha esclatat i s’ha produït el miracle.
Centenars de grups estan brotant per tot el territori amb ganes d’endegar la represa dels drets i la dignitat arrabassats.

Per molts anys companys i companyes, coneguts i desconeguts (fins ara). Tots junts ens oferim a una tasca noble, indispensable, colpidora i agraïda... Fer de punta de llança de tantes ànimes afligides i esporuguides, sotmeses pel Sistema.

És el millor senyal que podia esdevenir-se. Ja fa massa temps que la mentida campa per tot arreu i semblava que es constituïa en la nova veritat. Però això ja s’ha acabat. Som conscients de la nostra posició però és tanta l’energia que ens mou i és tan justa la causa que ens empeny que la única conseqüència de la nostra acció és la victòria.


Promoguts per SOBERANIA I SALUT de la Dolça Revolució de l’amic Josep Pàmies s’han convocat més de 600 grups d’acció a tot Espanya (160 a Catalunya) i ahir es van començar a crear iniciant el reguerot de pólvora que farà saltar pels aires tanta mentida, tanta humiliació, tanta perversitat destinada a sotmetre a tots els éssers humans de bona fe.

Si més no jo, que ja formo part d’un d’aquest grups, em comprometo a donar-ho tot per a recuperar el dret a viure i a gaudir de la vida amb alegria, amb il·lusió, amb efusió... Com trobo a faltar les abraçades, el ball, el cant, la dansa...!!

La primera cosa que vaig fer només acabat de constituir-se el grup d’acció va ser abraçar a tots i cadascun dels seus membres (catorze en total) i felicitar-los i agrair-los el fet d’haver-nos aplegat i proposat posar remei a tan ignominiosa situació a la que ens han abocat la colla de malànimes que des del darrera de l’escena mouen els fils dels seus dirigents submisos.

Animeu-vos tots aquells que us sentiu angoixats i atemorits. Comenceu a treure-us la bena dels ulls (i la mascareta de la cara) doncs s’ha posat en marxa un exèrcit de guerrers pacífics que empenyerem i us farem costat per a retornar les nostres vides a l’amor, la confiança i la llibertat.

Som només al principi i ho tenim tot per fer, però l’avinentesa d’haver-nos aixecat i aplegat ens dona la força i l’energia per a les fites més compromeses i ens esperona a plantar cara a la foscor que ara tot ho domina...

Amb la claror dissolem la foscor.

Som-hi tots!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Joan Martí





No hay comentarios: