25/11/22

Vetllem per la nostra ànima que és l’objectiu que volen abatre en aquesta contesa

 © QUÈ ELS FA POR QUE DESCOBRIM ?

Sodoma i Gomorra: “L’aniquilació només s’aturarà si es troba a deu homes justos”

No semblava això una manera de disfressar que la situació se li n’havia anat de les mans al “Déu” de torn? Que la gent passava d’ell i anava a la seva? La bíblia n’està plena de cataclismes provocats pel “Déu” enrabiat contra els homes.

Aquest poder bíblic anomenat “déu” és molt gelós de les seves propietats i el seu saber i no tolera cap emancipació ni accés al “coneixement”  

Només cal que ens fixem en el mite del Jardí de l’Edèn on veiem l’expulsió de la primera parella humana per haver gosat accedir a l’arbre de la vida... al “coneixement” !

Històricament hi ha hagut diverses “esbaldides generals” per a tornar a engegar de zero, i no es tracta de civilitzacions que s’esfondren pel grau de corrupció assolit, sinó episodis de col·lapse massiu, tipus diluvi universal.

Sembla que, periòdicament, toca fer neteja de l’element humà per tal de “regenerar” la vida en conjunt. La pregunta és: per què? Serà que ens tornem massa conscients?

No ens fa sospitar això que l’extermini que sembla preparar-se actualment pot ser degut a que ens hem “espavilat massa”? A que som massa a prop de descobrir el “secret de la creació?

Davant d’aquesta possibilitat, els qui això no els interessa que passi, volen tornar a fer “cau i net” per continuar amb un domini total que sembla veuen amenaçat.

La caiguda dels dogmes, paranys religiosos i altres ideologies, l’augment general de la consciencia i la valorització de l’ésser humà amb tot el seu potencial, estan deixant obsoletes les tradicionals estructures de control sobre els humans.

Amb això, s’està obrint la “caixa de Pandora” de les capacitats transcendentals de l’ésser humà, fins ara ofegades, pervertides o desprestigiades.

El daltabaix actual, que abasta tot el planeta, és massa general per a ser atribuït només a enfrontaments geopolítics o econòmics.

Tot el què veiem i sentim no és més que la teatralització d’una gran desfeta programada i ordenada per algun poder més enllà d’aquest món.

És un conflicte d’ordre espiritual i transcendeix la realitat que ens envolta, on tots són actors d’un drama que sembla repetir-se al llarg dels temps.

Sí, hi ha els que provoquen l’extermini, però molts de nosaltres n’adobem el “caldo de cultiu” en no assumir la nostra responsabilitat.

Després no ens estranyem de que tot se’n vagi en orris...

Per tant, vetllem per la nostra ànima que és l’objectiu que volen abatre en aquesta contesa.

Agrupem-nos fins a sumar els “deu homes justos” (o els deu milions) i plantem cara a l’aniquilació en marxa tot fent valdre la veritat, la dignitat, la solidaritat... l’amor ! 

----------------------------------------------------------------------------------------------

 Joan Martí 

elcamidelavida@gmail.com 

25.11.2022

No hay comentarios: