19/6/21

Només una picabaralla entre les faccions fosques pot ajornar o atenuar l’atac premeditat

© BALLEU, BALLEU... BENEITS !!

Sembla que ha arribat l’hora del “recreo”. L’hora que toca afluixar la soga del coll... però la vacuna segueix a tota màquina.

La vacunació -objectiu principal de tota la moguda- l’estan assolint sense oposició, més ben dit, amb la nostra col·laboració entusiasta.

Tan li fa a la gent el què els hi injectin, la qüestió és estar vacunat. Uns per por, altres per interès però hi ha empentes per a la punxada.

Amb falses promeses i explicacions tergiversades, però... TOTHOM VACUNAT

I ara que ja tenen a la gran majoria al sac, es permeten ser magnànims i perversament fan veure que ens deixen respirar i recuperar part de la nostra anterior “normalitat”.

No siguem ingenus ni ens distraguem. La nova embranzida és a punt i aviat en sentirem a parlar

Ara que ja ens trobem en camí d’estar tots fitxats, és l’hora de collar tothom amb el “passaport verd” (o el nom que li vulguin donar) on s’hi reflecteixin tots els detalls de la nostra vida.

Només els cal fer-lo obligatori per a obtenir el control total sobre nosaltres, a més de facilitar l’eliminació dels “dissidents indocumentats”.

Riu-te’n del carnet social xinès, que és la referència per als foscos del control humà definitiu.

I nosaltres, què fem mentrestant, jo el primer?

Anar a la platja, als restaurants i ara... a ballar. Quant de temps sense poder-ho fer!

Amb penes i treballs podrem tornar a giravoltar al so de la música... Gràcies, gràcies bwana!

No fa massa temps, per alleujar les penes, es deia: “Ya vendrá el verano”...

Però seguit de l’estiu ve la tardor i llavors serà quan la ballarem tots si no hi posem remei.

Mentre ens esbargim -que ja ens toca- els foscos, amb la tranquil·litat de tenir-nos entretinguts, van seguint la seva agenda preparant-nos una bona recepció per a la tornada.

Llavors serà quan començaran a passar-nos comptes i a materialitzar l’esdeveniment bíblic de la tria: Els justos (els vacunats) a la dreta i els pecadors (els no vacunats) a l’esquerra.

Ja no hi haurà mascaretes, ni horaris, ni limitacions de cap mena. O estàs en possessió del justificant de la vacuna -que serà preceptiu per a un munt de situacions- o ja cal anar-te fent a l’idea, pel cap baix, d’una colla de renuncies i impediments diversos

A més ja podem comptar “els pecadors” amb l’animadversió de tots els “justos” que ens retrauran la nostra obstinació i donaran per bones les possibles dificultats que ens vinguin al damunt.

La manipulació extrema ha transformat als “conscients” en “irresponsables” que tot i ser forces, estem en minoria, per això: Què hi podem fer els que no ens volem doblegar a la tirania ?

Només una picabaralla entre les faccions fosques pot ajornar o atenuar l’atac premeditat amb tanta intensitat i gosadia.

La llibertat i dignitat de l’ésser humà, que cal preservar per sobre de tot, estan cada cop més afeblides i fins i tot depreciades davant la tria feta pel materialisme i la seguretat.

Avui dia, reivindicar aquests valors sona a romanticisme passat de moda, però, si ens els deixem prendre, què ens quedarà per sentir-nos humans?

 


BALLEU, BALLEU...MALEITS

_________________________________________________________

Joan Martí – elcamidelavida@gmail.com

18 juny 2021

No hay comentarios: