27/4/22

Segur que hi ha d’haver alguna escletxa per on enderrocar-lo o, si més no, desactivar-lo

 © CALMA SOSPITOSA… O PREMONITÒRIA?         

Fora mascaretes, bon temps, platges plenes, animats balls… quina delícia... si fos quelcom durador. Per a quan la propera escomesa? De quina magnitud serà?

No ens podem enganyar suposant que parlar així és “cridar el mal temps”, que és com projectar una realitat que s’hagi d’auto-acomplir

El cert és que, si no en parlem, la patacada ens agafarà ben refiats i encara tindrem menys marge de reacció.

No es tracta d’angoixar-nos. Ens convé molt “reconstituir-nos” gaudint del què ens plagui, tot confiant que sabrem i podrem desempallegar-nos dels paranys que ens plantegin.

El conflicte bèl·lic que hi ha en marxa i totes les circumstàncies col·laterals que pressionen per tot arreu, suposen el caldo de cultiu idoni per a que les coses es vagin embolicant de manera que afavoreixin els plans de l’elit que així podrà anar-los fent lliscar sense massa atenció ni oposició.

I quins són aquests famosos plans de l’elit?

Recordem-los un cop més: El control total de la gent del carrer a través del diner i l’assetjament sanitari amb el corol·lari d’una despoblació general...

És hora de cantar les absoltes?

Hi ha veritables opcions de sortir-nos-en?

Sabríem trobar el punt feble -el taló d’Aquil·les- del Sistema?

Segur que hi ha d’haver més d’una escletxa per on enderrocar-lo o, si més no, desactivar-lo. Algun tipus de “hackejament tècnic” que sabotegi els punts vitals de control.

Per a la minoria conscient, les alternatives actives són excloure’s del sistema i anar muntant altres esquemes de vida assumint les renuncies i la marginació que això comportarà.

La resistència passiva que s’ha exercit fins ara ja no tindrà raó de ser perquè en aquesta etapa que s’acosta no hi cabran les mitges tintes. Això ens pot produir temptacions de “tocar el dos” d’una vegada d’aquesta realitat alienada.

Podrem resistir-nos-hi?

El que sí sembla precís és que cal tenir hissada la bandera de la dignitat i l’amor costi el què costi.

La pregunta és si en serem capaços i el dubte és si tal cosa és necessària.

Per molt que ens pesi, potser el que cal és que tot s'ensorri per deixar lloc a un nou estil de vida... encara que no ho puguem veure.

Si algú té alguna proposta pràctica que m'ho faci saber. Els estaré molt agrait.

VIVA LA VIDA

__________________________________________________

Joan Martí – elcamidelavida@gamil.com

27 abril 2022

No hay comentarios: