PÀGINES MONOGRÀFIQUES

18/6/12

Sentir el brogit del mar i la olor de sal que tot ho omple


          DONS DE LA NATURA         

Un dia rutilant,
un cel blau immens,
un sol abassegador,
una brisa que ho tempera

Un rampell irresistible
et convida a cercar
l’amorositat de la platja
i la frescor del mar.

Ajeure’s damunt la sorra,
deixar-se acaronar pel sol,
sentir el brogit del mar
i la olor de sal que tot ho omple

Deixar passar el temps,
recloure’s en la intimitat,
com una hibernació còsmica…
uns moments encisadors.

Quan l’escalfor apreta,
el camí et porta a l’aigua.
La refrescant capbussada
com a punt culminant.

Un gaudi intens.
Un èxtasi corporal.
Els peixos al voltant,
neden lleugers i en pau.

El cel blau presideix
el devessall d’energies:
Calor i frescor. Llum i color.
Un esclat de meravelles

Una estada nutritiva  
que et carrega d’energia.
Cos i esperit curulls,
sadollats i feliços.

Aire, foc, aigua i terra
elements de la natura:
abundosos i gratuïts
donen suport a la vida.

Joan Martí - elcamidelavida@gmail.com 
______________________________________________________

DONES NATURALES

Un día rutilante,
un cielo azul inmenso,
un sol acaparador,
una brisa que lo atempera

Un impulso irresistible
te invita a buscar
la suavidad de la playa
y el frescor del mar.

Tumbarse sobre la arena,
dejarse acariciar por el sol,
sentir el bullicio del mar
y el olor de sal que todo lo llena

Dejar pasar el tiempo,
recluirse en la intimidad,
como una hibernación cósmica…
una gozada de momento.

Cuando el calor aprieta,
el camino te lleva al agua.
El refrescante chapuzón
como punto culminante.

Un placer intenso.
Un éxtasis corporal.
Los peces alrededor,
nadan ligeros y en paz.

El cielo azul preside
el derroche de energía
Calor y frescor. Luz y color.
Un estallido de maravillas

Una estancia nutritiva 
que te carga de energía.
Cuerpo y espíritu colmados,
saciados y felices.

Aire, fuego, agua y tierra
elementos naturales,
abundantes y gratuitos
son la base de la vida.


Joan Martí – 11/6/2012
 

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario